Aktualitások

Szerelőink DOOSAN tréningen vettek részt Belgiumban

A képzés kereten belül munkatársaink megismerkedtek a B18T-7 és B25X-7 elektromos gépcsaláddal és a jelenlegi G2 dízelmotorcsaláddal, valamint a károsanyag-kibocsátást csökkentő katalizátor rendszerek működésével.

A TWS a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

A TWS Kft. megkapta a Bisnode AAA (tripla A) minősítését, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ezekkel a vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Terepjáró targoncával bővül a TWS portfóliója

A TWS Kft. új piaci igények kielégítését tűzte ki célul, amikor a közelmúltban megkezdte a Maximal terepjáró targoncák értékesítését.

Erősödő targoncapiac & 50 éves Doosan

2018. első felében jelentős növekedés figyelhető meg a hazai anyagmozgató és emelőgépek piacán. Ugyanakkor a Doosan targoncagyártó részlege a közelmúltban lett 50 éves, amit egy Belgiumban megrendezésre kerülő dealer meeting keretein belül ünnepeltek meg a TWS részvételével.

A Combilift gyármegnyitóján jártunk

Részt vettünk a Combilift új, 46,500 m²-es gyárának felavatásán. Az 50 millió eurós beruházás megteremti a lehetőséget arra, hogy a Combilift a következő 5 évben megduplázza a termelést.

Újabb formatervezési díj a Doosan ergonómikusan kialakított kezelőfelületének

A Doosan targoncák ujjbegyekkel működtethető, kartámaszba integrált kezelőfelülete (fingertip controller) három egymást követő évben is jelentős elismerésben részesült.