Aktualitások

A Combilift gyármegnyitóján jártunk

Részt vettünk a Combilift új, 46,500 m²-es gyárának felavatásán. Az 50 millió eurós beruházás megteremti a lehetőséget arra, hogy a Combilift a következő 5 évben megduplázza a termelést.

Újabb formatervezési díj a Doosan ergonómikusan kialakított kezelőfelületének

A Doosan targoncák ujjbegyekkel működtethető, kartámaszba integrált kezelőfelülete (fingertip controller) három egymást követő évben is jelentős elismerésben részesült.

10-10t teherbírású szállító kocsipár

Alkalmi vétel! Eladó egy 2 darab, 10-10 tonnás teherbírású kocsiból álló szállítóeszköz. Ideális hosszú anyagok rövidtávú szállítására beltéren és üzemi területen.

Így zárta az évet a TWS 2017-ben

Rekordszámú eladott Combilift, kibővült portfólió, népszerű Doosan targonca. Ez jellemezte a TWS 2017-es teljesítményét. Karácsonyi rendezvényünkön szó esett a tavalyi évben elért eredményeinkről, valamint kitüntettük a több évtizede nálunk dolgozó kollégákat.

Rekordszámú eladott Combilift 2017-ben

Sikeresen zárta 2017-et az ír Combilift: rekordszámú targoncát adott el, és megválasztották az Év Kiváló Vállalkozásának. Hamarosan pedig nagyobb telephelyre költözik, hogy továbbra is eredményesen ki tudja szolgálni egyre növekvő ügyfélkörét. 

Top 20 targoncagyártó 2017-ben

Az előző évekhez hasonlóan további növekedés tapasztalható a globális targoncapiacon.Egyre nagyobb teret hódítanak az elektromos emelőgépek, míg a legnagyobb márkák a nagyszabású, több iparágon átívelő felvásárlásokkal az egyablakos beszerzési élményt kívánják elősegíteni.