A TWS a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégek pénzügyi stabilitását és üzleti megbízhatóságát egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége rendkívül alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével tovább fokozzuk ügyfeleink, szállítóink, és munkavállalóink Társaságunk iránt érzett bizalmát. Az, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

 

Cégünk az AAA (tripla A) minősítést kapta meg, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ezekkel a vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk, hiszen velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint az Igazságügyi Minisztérium adatain, cégbírósági bejegyzések, a NAV és más hatóságok adatain. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint a mérlegadatokat, eredmény-kimutatásokat és trendeket. A minősítés figyelembe veszi a cég demográfiai adatait, azaz az életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőre vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a TWS Kft. a jövőben is stabil, megbízható szereplője lesz a piacnak.