Feltörekvőben a minidaruk - A UNIC Cranes európai beszállítójánál jártunk

 

Üzletkötői találkozó

A modern iroda- és raktárkomplexum Londontól egy órányira található. Az épület tervezésekor olyan munkakörnyezet kialakítására törekedtek, amelyik tágas terekkel, természetes napfénnyel és funkcionális egyszerűséggel járul hozzá a munkatársak komfortérzetéhez és hatékonyságához. A nemzetközi kereskedelemben kimagasló teljesítményéért Queens Award elismerésben részesült GGR Group nagy hangsúlyt fektet a kétirányú kommunikációra partnereik és ügyfeleik között, és igyekszik kiszolgálni üzletfelei egyéni igényeit. Ez az ügyfélközpontú megközelítés megnyilvánult a vendéglátás színvonalában és az esemény gördülékeny kivitelezésében is.

 

 

Az üzletfejlesztési,  marketing stratégiai és értékesítési megbeszélések mellett beszámoltak a tervezett műszaki újításokról, majd körbevezették a meghívottakat a 7500 m2 alapterületű raktárépületben, ahol nemcsak a UNIC Cranes minidarukat állították ki, hanem a cég által forgalmazott egyéb emelőszerkezeteket és adaptereket, például a vákuumos üvegmegfogókat is. Ezt egy állófogadással egybekötött gépbemutató követett, ahol a forgalmazók választ kaphattak ügyfélspecifikus kérdéseikre, és egyenként is kipróbálhatták az udvaron felállított minidarukat.

 

 

Miért éri meg a minidaru?

A UNIC Cranes minidaru a fém-, építő, nehézgép- és vegyiparban is érdekelt japán Furukawa gyártócsoport terméke. A gyártás 1998-ban indult, 5 évvel később pedig megérkezett Európába az első UNIC Cranes minidaru. Manapság már évente 500 darabot gyártanak az 1 tonnától 10 tonnáig terjedő teherbírású pókdarukból.

 

A termék különlegessége, hogy kompakt méretei miatt akár egy hagyományos ajtónyíláson is átfér. Elsősorban szűk munkaterületeken, belső tereken való munkavégzésre, üvegtáblák behelyezésére tervezték, de vasutak karbantartására, szélturbinák felállítására, áramvezetékek közötti munkavégzésre, műemlékek, szobrok emelésére is kitűnően alkalmas. A médiában leginkább elterjedt fényképen például az épülő Shard felhőkarcoló tetején látható a minidaru, ami elkészülése után az Egyesült Királyság legmagasabb épülete lett.

 

 

Választható benzines, dízel, gázos, elektromos vagy kettős meghajtással. A környezetbarát, akkumulátor által meghajtott zöldszínű ECO-t, ami kerekes és gumitalpas kivitelezésben is elérhető, az érzékeny környezetekben való felhasználásra tervezték, például az élelmiszeriparban és építészeti örökségek mozgatására. A technológia ugyanaz a legkisebb URW 095-ös típusban, mint a tíz tonnát emelő URW 1006-ban, ami hozzájárul a hatékonyabb üzemeltetéshez és karbantartáshoz több gép esetén.

 

 

Állunk rendelkezésére!

Többet szeretne megtudni a minidarukról? Tekintse meg a különböző típusokat honlapunkon, és lépjen velünk kapcsolatba az info@tws.hu email címen vagy a +36 1 231 5060 telefonszámon!

 

A UNIC Cranes minidaruk intuitív és felhasználóbarát üzemeltetéssel bírnak. Azonban ha még nincs a kisujjában az emelőgépek kezelése, vegyen részt egy 2, 3 vagy 5 napos darukezelési tréningen a csúcsmodern angliai központban! Mi megszervezzük az utazást, és igény esetén tolmácsot is biztosítunk.