Így zárta az évet a TWS 2017-ben

Kivételesen sikeres évet tudhatunk magunk mögött, ami részben annak köszönhető, hogy 2017-ben cégünk történetében rekordszámú Combilift gépet adtunk el. Az oldalvillás, a homlokvillás valamint a tolóoszlopos targonca előnyeit sikeresen ötvöző négyutas targonca egyre nagyobb teret hódít hazánkban is. Egyszerű felépítésű, robosztus gépek ezek, amelyeket hosszú anyagok, lemezek, csövek, acélrudak, betonelemek, valamit túlméretezett áruk és konténerek mozgatására terveztek. Kiváló helykihasználása miatt tökéletes a keskeny munkafolyosók közötti szállításra. Ezen a réspiacon a Combilift az elmúlt években piacvezetővé vált, hazánkban pedig a TWS a kizárólagos forgalmazó. 

 

A globális targoncagyártók listáján 3 helyet ugrott előre fő beszállítónk, a Doosan. A legnagyobb dél-koreai gyártó emelőgépek széles választékával rendelkezik a diesel- és gázüzemű targoncáktól az elektromos raktártechnikai berendezésekig. A tavalyi év legnépszerűbb modellje a G30G Plus volt, amelyből több mint 35 darabot értékesítettünk.     

 

Kibővült portfóliónk a brit UNIC Cranes mini daruval. A kisméretű, nagy kapacitású daru rendkívüli rugalmassága és mozgékonysága miatt alkalmazható többek között beltéren, épületek tetején, emeletek közti munkálatok során, üvegtáblák mozgatásánál, bevásárlóközpontok és ipari parkok építésénél, emlékművek emelésénél.

Minderről Wéber Kálmán ügyvezető számolt be a karácsonyi évértékelő beszédében, amelyen egyben a munkatársak egész éves tevékenységét is elismerte a vezetőség egy üveg borral és egy doboz bonbonnal. Külön jutalom illetett néhány kollégát, így például oklevelet kapott Dancsiskó Tibor szerelő, aki 20 éve kezdett cégünknél, valamint a 12 év után nyugdíjba vonuló Zséder Ferenc.

 

2018-ban az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt fektetünk az ügyfélközpontúságra. Több mint 25 éves fennállásunk ellenére nem vesszük kézenfekvőnek ügyfeleink bizalmát, ezért mindent elkövetünk, hogy személyre szabott megoldásokkal és magas színvonalú szakmai hozzáértéssel elégítsük ki partnereink igényeit.