Targonca, használt targonca, targonca bérlet - TWS Kft.
NavigátorFŐOLDAL / Targonca alkatrész értékesítés

Targonca alkatrész értékesítés

A Doosan targoncák folyamatos műszaki fejlesztés eredményeként nyerték el ergonomikus, ugyanakkor robosztus felépítésüket, dinamikus menettulajdonságaikat, megbízható működésüket.
Fontos azonban szem előtt tartani, hogy még a gondos üzemeltetés, folyamatos karbantartás mellett is időnként szükségessé válik a targonca alkatrész cserés javítások elvégzése.

 

A legdrágább targonca az üzemképtelen, nem működő targonca.
Az állásidő csökkentése és a kijavítás költségeinek mérséklése közös érdeke mind a vevőnek, mind az eladónak. A targonca alkatrészek cseréjével ez költséghatékonyan és gyorsan megvalósítható.
 

Targonca alkatrész raktárunk

Targonca alkatrész raktárunk 200 m2 alapterületű, a raktári készlet 150-160 millió Ft értékű.
Partnereink alkatrész vásárlási igényét központi raktárunkból azonnal, vagy csomagküldő szolgálat igénybevételével biztosítjuk.
Amennyiben a keresett targonca alkatrész nem áll rendelkezésünkre, úgy a Doosan Infracore Europe Belgiumban található központjából rendeljük meg azt.
Készletfeltöltés esetén 3 munkanapon belül, sürgős esetben, légipostával 24 órán belül megérkezik a megrendelt alkatrész.

 

Készséggel segítenünk a szükséges alkatrészek kiválasztásában azon partnereink számára, akik saját maguk szeretnék karbantartani, megjavítani targoncájukat
Keressék jól felkészült munkatársainkat, akik gyorsan, pontosan elvégzik ezt a munkát.

 

 

Jámbor Zsolt

raktáros
Telefon:(30) 560-8145
e-mail: jambor.zsolt@tws.hu


Mire van ehhez szükségünk:

Amennyiben Ön a targonca emelőoszlopához, villakocsijához kíván alkatrészt vásárolni, minden esetben meg kell adni az emelőoszlop cikkszámát ( pl. A 586 002)
(Ez a szám az emelőoszlop bal oldalára van beütve.)

 

A TWS Kft által forgalmazott összes alkatrész a Doosan Infracore LTD által minősített, bevizsgált, megbízható, ezért tartós üzemeltetést garantál Önnek, kedvező ár-érték arány mellett.

 

Tegye még ma próbára szállítási készségünket, szakértelmünket.

 

Elérhetőségek:

TWS Emelő és
Anyagmozgatógép Kereskedelmi
és Szolgáltató Kft.
1047 Budapest, Tinódi u. 5-7.
1325 Újpest 1., Pf. 179.
Telefon: (36-1) 231-5060
Fax: (36-1) 379-5863
E-mail: info@tws.hu
Asz.: 10368994-2-41