Aktualitások

Jobb raktárkihasználtság, hála a Combilift négyutas targoncáinak - A Schnaider Polymetall-nál jártunk

Az 1998-ban alakult Schnaider Plastik, majd 2005-től Schnaider Polymetall Kft. műanyag- és fémipari termékek kereskedelmével foglalkozik. A géppark az elmúlt időszakban két Combilift C4000 ET négyutas targoncával bővült. A targoncával kapcsolatos tapasztalatokról Schnaider Péter ügyvezető igazgatóval beszélgettünk.

Miért hasznos az Unic pókdaru?

Erre kérdésre kerestük a választ, amikor meglátogattuk a 2017-ben alakult Budafer Hungary Kft. vezérigazgatóját, Liszkai Krisztiánt, aki már több mint 20 éve foglalkozik különféle daruk bérbeadásával. Gépparkjuk a TWS Kft. jóvoltából nemrég két UNIC URW 706-os pókdaruval bővült.

Az új Combi-MR4-es gép innovatív, 360°-os kormányzással büszkélkedhet

A Combilift piacra dobta Combi-MR4 négykerekű, elektromos meghajtású, többirányú tolóoszlopos targoncáját, amely a Combilift új, dinamikus 360°-os kormányzással rendelkezik.

 

A Combilift igáslovai

A Combilift C4000 1998-ban került a piacra. Ekkor ez volt a világon az első háromkerekű, összkerékhajtásos, elektromos, többutas targonca. A gép kerekeinek irányváltása csupán egy gombnyomásba kerül, és máris könnyedén mozgat hosszú szálanyagokat keskeny helyeken. Annak idején ez egy forradalmi újítás volt, ami a mai napig biztonságosabbá teszi az anyagmozgatási feladatokat. Használatával a telepen nagyobb biztonságban vannak a járművek, és sok időt is megtakarít, hiszen könnyedén elfér a szűk folyosókon, így nem kell megkerülnie az egész létesítményt, hogy a rakományt a megfelelő helyre szállítsa.

Újabb díjjal jutalmazták a Combilift innovatív megoldását

A szűk folyosókra tervezett Combilift Aisle Master-OP (AME-OP) nyerte el az INDUSTRIAL Production – handling award 2021 ezüst díját. Az eseményt a vezető német kiadvány, az Industrial Production szervezte. A több mint 30 beküldött pályázatból a nyerteseket a szakértőkből álló zsűri döntése és olvasói szavazatok alapján választották ki. Az AME-OP második helyet ért el anyagmozgatás és szerelés kategóriájában.

Combi-XC – a Combilift konténerrakodó sorozatának legújabb tagja

Az ír gyártó tovább szélesíti a konténerrakodó gépeinek kínálatát. Az első modell már több mint 10 évvel ezelőtt mutatkozott be. A Combilift Straddle Carrier (Combi-SC) koncepciója, hogy a sorozat még könnyebbé és hatékonyabbá tegye a konténerek és túlméretes szállítmányok mozgatását, valamint használata sokkal előnyösebb legyen, mint például egy darué vagy egy tolóoszlopos felrakóé.