Aktualitások

Az eddigi legnagyobb Combilift targonca

A Combilift leszállította az eddigi legnagyobb négyutas targoncáját a gloucestershire-i BladeRoom számára. Az óriási, 30 tonna teherbírással rendelkező C30,000 már munkába is állt a gyárban, ahol a szerverszobákhoz szükséges alkatrészek és a késztermékek hatékony mozgatását biztosítja. A késztermékek méretei egy teherkonténerhez hasonlíthatók és 19 tonnát nyomnak.

Újabb mérfőldkőhöz érkezett a Combilift

Az ír gyártó egy igen jelentős mérföldkőhöz érkezett a napokban, amikor a monaghan-i gyártósorról legördült a hatvanezredik Combilift targonca és a világ másik felére szállították. A különleges darab egy ausztráli vállalathoz, a Metroll-hoz került. Ez a cég építkezésekre gyárt és értékesít fémből készült elemeket, többek között tetőt, fém burkolatokat, ereszt és kerítést.

Miért válasszon nagyon szűk folyosóra tervezett targoncát?

Mivel a raktárak teljesítménye egy-egy vállalkozás életében húsbavágóan fontos, ezért elengedhetetlen a keskeny folyosókra tervezett targoncák, és munkaterületük széleskörűbb megismerése. Nézzük meg a tényeket és a számokat.

Egyedülálló projekt a TWS történetében

Óriási eredmény tudhat maga mögött cégünk. Nemrég egyik partnerünk telephelyén egy kivételes együttműködésben vettünk részt. Cégünk két olyan Combilift „straddle carriert” vagyis konténermozgató gépet szerelt össze és helyezett üzembe a megrendelő telephelyén, melyek akár 30 és 40 tonnás rakomány mozgatására is képesek.

Használja ki az árukezelésben rejlő lehetőségeket a Combilifttel!

A Combilift a világon egyedülálló anyagmozgatási megoldásokat kínál innovatív targoncáival. Ezek közé tartozik a szuper szűk folyosókra tervezett Aisle-Master, vagy a gyalogkíséretű Combi-CS. Cikkünkből kiderül, hogy miért érdemes Combilift targoncákat választani.

A Combilift innovatív megoldásait Red Dot design díjjal jutalmazták – immár másodszor

A Combilift egyedülálló megoldásai a targoncagyártásban kiérdemelték a RedDot design díj zsűrijének elismerését. Ez alkalommal a Combi-CBE8-as targonca nyerte el a díjat. Ez a modell a világ első ellensúlyos, elektromos, többutas targoncája, melynek különlegességét a külön irányítható kerekek egyedülálló megoldása adja.