2020 jeles év volt számunkra – 30 évesek lettünk

Történetünk 1990-ben indult, egy apró targoncás céggel. A TWS mai tulajdonosai Giczy Gyula és Wéber Kálmán több évre visszanyúló barátságuk, és multiban szerzett tapasztalatuk után közösen kerültek ehhez a céghez, majd pár évnyi értékesítői munka után megvették az időközben eladósorba került kisvállalkozást. Ekkor kezdődött a TWS sikertörténete.


Az elmúlt évtizedekben rengeteg változás történt a piacon, de a TWS Kft. töretlenül ott van. Tulajdonosaink szerint a hosszú távú fejlődés titka, hogy sose voltak negatív adatok, illetve, hogy a 2008-as válság után sikerült jól elrugaszkodni. Ugyan ebben az időszakban jelentősen csökkent a cég bevétele, de ennek ellenére nem voltak likviditási gondok, és a munkavállalókat sem kellett elbocsájtani.

Cégünknek sikerült a nehéz időkben is megőriznie stabilitását, ekkor elsősorban a szoftverfejlesztésre, a marketingre, és munkatársaink továbbképzésére koncentráltunk. Beláttuk, hogy szükségszerű kilépnünk a komfortzónánkból, és előrukkolni valami újjal. Ilyen volt a Combilift, aminek szinte nincs is párja a piacon. Vagy a Doosan. A lényeg az volt, hogy új piacokat hódítsunk meg.A 2020-as koronavírus helyzet megnehezítette a mi életünket is, ennek ellenére cégünk 20 százalékos növekedést tudhat maga mögött, sőt ez volt az az év, amikor egy multinacionális, ipari nagyvállalattal közel 1 milliárd forintos üzletet kötöttünk. Ez volt eddigi történetünk legnagyobb szerződése. Megállapodásunk szerint 11 Doosan és 9 Combilift nagy teljesítményű targonca került átadásra. Legtöbbjük teherbírása 4,5 és 12 tonna között volt, összteherbírásuk pedig közel 100 tonna.


 


Ahogy az elmúlt évtizedekben, úgy a jövőben is „tovább nyomjuk a gázt”, folyamatosan fejlődunk. Az egyik első feladatunk új telephelyünk megtervezése és kivitelezése lesz.

Videók az átadott gépekről: