Aktualitások

Megjelentek az Euro 5 besorolású Doosan targoncák

A Doosan piacra dobta a 9-es sorozat Euro 5 környezetvédelmi besorolású ellensúlyos targoncáit. Az öt új modell teherbírása 2 és 3.5 tonna között van, és rengeteg olyan újdonságot tartalmaz, melyek jelentősen megkönnyítik a munkát és a gép karbantartását is.

Újabb magyarországi gyárat létesít a Doosan

Tovább bővíti tatabányai gyáregységét a Doosan. Miután 2020-ra felépült az első, Európában egyedülálló vörösréz fólia gyára, az idei évben az üzem bővítésére kerül sor. A 2022-re megvalósuló, 75 milliárd forint értékű beruházás tovább növeli a vörösréz fólia gyártási kapacitását a dél-koreai vállalatnak.

 

2020 jeles év volt számunkra – 30 évesek lettünk

Alighanem nem sok jót mondhat el a világ a 2020-as évről, mi mégis örömmel tekintünk vissza, hiszen cégünk ebben az évben lett 30 éves, ekkor kaptuk meg a Bisnode bronz minősítése után az ezüstöt, és még egy közel 1 milliárd forint értékű szerződést is kötöttünk egy multinacionális céggel.

2020-ban is a TOP 20 targoncagyártó között a Doosan és a Combilift

A tavalyi évben tomboló pandémia sok iparágat érintett, de szerencsére a targoncagyártásra nem hatott jelentős mértékben. A TWS Kft. által forgalmazott targoncákat gyártó Doosan és Combilift az igen kedvező kilencedik és tizennegyedik helyen végeztek a Modern Materials Handling című szaklap a világ TOP 20 anyagmozgató gép gyártóit felvonultató listáján.

Idén is a legstabilabb vállalkozások között – Szintet ugrottunk!

A TWS Kft. idén már AAA bronz helyett AAA silver besorolást kapott a Bisnode nemzetközi cégminősítő szervezettől.

Combilift a koronavírus-járvány idején

A COMBILIFT targoncagyárban május 5-től újraindult a gyártás teljes kapacitással, miközben az ír vállalat mérnökei kifejlesztettek egy lélegeztetőgépet, amelyre egyszerre több koronavírussal megfertőzött beteget is rá lehet kapcsolni.