Aktualitások

Felkészült az EUR V motorra?

Szigorodnak a dízel targoncákra vonatkozó kibocsátási határértékek, és most először ez a gázos targoncákat is érinti. Paul Watson, a Doosan Industrial Vehicles brit kereskedelmi igazgatója az alábbiakban felvázolja, hogy mire érdemes a jövőben figyelni a flottakialakításnál.

Átadtuk Magyarország első Combilift konténermozgatóját

Tekintse meg a kétnapos összeszerelési folyamatról készült rövid videót!

Feltörekvőben a minidaruk - A UNIC Cranes európai beszállítójánál jártunk

A UNIC Cranes minidarukat forgalmazó brit GGR Group új telephelyre költözött, ahová szeptemberben meghívta az európai forgalmazókat, köztük a TWS Kft.-t is, egy bemutatóval összekötött üzletkötői találkozóra.

Féléves piaci jelentés

A múlt hónapban beszámoltunk a hazai targoncapiac jelentős fellendüléséről.  Ezzel összhangban a TWS Kft. rendelésállományának 2015-2018. félévi összehasonlításakor rendkívül erős, közel 30%-os bővülést tapasztalunk.

Szerelőink DOOSAN tréningen vettek részt Belgiumban

A képzés kereten belül munkatársaink megismerkedtek a B18T-7 és B25X-7 elektromos gépcsaláddal és a jelenlegi G2 dízelmotorcsaláddal, valamint a károsanyag-kibocsátást csökkentő katalizátor rendszerek működésével.

A TWS a pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

A TWS Kft. megkapta a Bisnode AAA (tripla A) minősítését, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik. Ezekkel a vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.