Aktualitások

Rekordszámú eladott Combilift 2017-ben

Sikeresen zárta 2017-et az ír Combilift: rekordszámú targoncát adott el, és megválasztották az Év Kiváló Vállalkozásának. Hamarosan pedig nagyobb telephelyre költözik, hogy továbbra is eredményesen ki tudja szolgálni egyre növekvő ügyfélkörét. 

Top 20 targoncagyártó 2017-ben

Az előző évekhez hasonlóan további növekedés tapasztalható a globális targoncapiacon.Egyre nagyobb teret hódítanak az elektromos emelőgépek, míg a legnagyobb márkák a nagyszabású, több iparágon átívelő felvásárlásokkal az egyablakos beszerzési élményt kívánják elősegíteni.

Kevés a hely a daruzáshoz?

A UNIC "mini spider" darui a világpiac legkompaktabb darui.

A forradalmi design, minőségi gyártás, innovatív technológia hármasa biztosítja a hihetetlen kapacitást a legkisebb méretek mellett. A UNIC minipók darui rugalmasan és széles variálhatósággal igazodnak a különböző alkalmazási területekhez, mint sokemeletes épületek üvegbeszerelése, acélszerkezetek beépítése vagy éppen vasút karbantartása.

Az egyetlen olyan targonca ami kicsi és egyben nagy!

A targoncagyárak ontják a standardizált targoncákat, raktári felrakógépeket. Az öldöklő árharc által kikényszerített standardizált targoncakategóriákkal próbálnak a tömeggyárak kielégíteni sokszor egyszerűbb megoldást igénylő anyagmozgatási igényeket.

A gyártók vért izzadnak, hogy nagyobb teherbírást érjenek el nagyobb emelési magasságban, de kisebb munkafolyosóval.

EGY BESZERZŐ NAGY DOBÁSA, AVAGY HOGYAN KERESSÜNK 84 MILLIÓT

 

Esettanulmány_2017.03.15/Az egyszeri beszerző esete az elektromos targoncával

 

( a képen a Doosan női baseball csapatának egyik játékosa látható )

TARGONCAPIACI TRENDEK

A legrégebb óta működő hazai targoncaforgalmazó vállalat tulajdonosaival, Wéber Kálmánnal és Giczy Gyulával beszélgettünk a piaci trendekről, valamint a TWS Kft. terveiről, értékesítési programjáról.