Az új Combi-MR4-es gép innovatív, 360°-os kormányzással büszkélkedhet

 

Az új rendszer minden kereket külön irányít, zökkenőmentes irányváltást biztosítva menet közben. A dinamikus 360°-os kormányzásnak köszönhetően ez a gép gyors és biztonságos manőverezési lehetőséggel rendelkezik. Ez a fejlesztés eddig nem látott, alacsonyabb emelési magasságot biztosít

 

A Combi-MR4 két változatban érhető el: 2,5–3 tonna, illetve 3,5–4,5 tonna teherbírással. A gép már 2265 mm-es keskeny folyosókon is biztonságosan üzemeltethető. A raktárkihasználtság maximalizálása érdekében a két hátsó hajtókerékből és két kisebb dupla első kerékből álló kerékkonfigurációnak hála már 380 mm-es emelési magasságot is teljesít, így a kerekeknél sem marad kihasználatlan tér.

 

A Combi-MR4 hosszú szálanyagok, raklapok mozgatására és rakodáshoz a legjobb választás.

 

Az új modell már bizonyított, például a holland fatermékeket és építőanyag-forgalmazó  Timber and Building Supplies Holland (TABS) nevű cégnél. A vállalat több, mint egy tucat ilyen Combilift gépet szerzett be.


A Combilift vezérigazgatója, Martin McVicar elmondta: „a holland cég nagy örömmel fogadta a Combi-MR4-es gépeket olyan jellemzőinek köszönhetően, mint az alacsony emelési magasság, valamint a fejlett, Dynamic 360°-os kormányrendszer.”

 

A TABS gépparkja hamarosan a 15. és 16. géppel bővül, melyek Zaandamban és Bleiswijkben teljesítenek majd szolgálatot.

 

Ha az Ön is szeretné növelni raktárkihasználtságát, vagy költséghatékony anyagmozgatási megoldásokat keres, a Combilift az Ön számára is a legjobb választás. Kérjen ajánlatot!

 

A bejegyzés a forkliftaction.com cikke alapján készült.