Erősödő targoncapiac & 50 éves Doosan

Élénk magyarországi targoncapiac

Miközben a magyarországi targoncapiac teljes mérete 2018. május végével 33%-al nőtt az előző év első 5 hónapjához képest, a TWS 12 hónapos gördülő nyitott rendelésállománya elérte a 1,350 millió forintot.

 

A TWS teljesítménye több mint 50%-os növekedést mutat az előző év hasonló időszakához képest. Ezt különösen a Combilift és a Doosan motoros targoncák népszerűségének köszönhetjük, de magas az érdeklődés az ATLET raktártechnika után is.

 

A TWS jelentős beruházásokba fogott idén, többek között új vállalatirányítási rendszer bevezetését kezdeményezte, 4 szervizautóval bővítette flottáját, és 3 fővel emelte alkalmazottai számát.

 

 

50 éves a Doosan targonca

A dél-koreai Doosan első targoncáját 1968-ban gyártotta, azóta 400 forgalmazóból álló hálózatot épített ki 93 országban.

 

A Doosan immár 50 éve fektet nagy hangsúlyt a vevői igények kielégítésére. Anyagmozgató gépeiket a legmodernebb technológiák felhasználásával gyártják, és folyamatosan magas színvonalú vevőszolgálat biztosítására törekednek. 

 

A jeles dátumot a belgiumi központban megrendezésre kerülő dealer meetingen ünnepelték meg, amin a TWS is részt vett. Az előadások során a piaci kitekintésen kívül szó esett olyan technológiai újításokról, mint a lítium-ion akkumulátor és az EUR V-ös motorra vonatkozó, néhány éven belül bevezetésre kerülő előírások. A megbeszéléseket gálavacsora követette, aminek keretében lazább hangulatban vitathatták meg piaci tapasztalataikat és üzleti terveiket az Európa minden részéről érkező forgalmazók.

 

A TWS közel 20 éve kizárólagos márkaképviselője a Doosannek Magyarországon. Mint az egyik első európai partner, szoros üzleti kapcsolatot ápol a dél-koreai gyártóval. Kattintson ide, és tekintse meg Doosan termékeinket!