Használja ki az árukezelésben rejlő lehetőségeket a Combilifttel!

Az ASSA ABLOY Opening Solutions az Egyesült Királyság és Írország egyik vezető biztonsági ajtó és ablak előállítója. Ipari és magán megrendelői is vannak szerte a világon. A cég pár éve vett két használt Combilift Aisle-Mastert, melyek biztosítják a hatékony és biztonságos munkát. De van itt néhány Combilift-CS gyalogkíséretű ellensúlyos targonca is, amely a gyártásban segít.

 

Létesítményük ablakok gyártásához szükséges fém alkatrészeket állít elő. Raktáruk két részből áll: az egyik az elemeket, a másik pedig a késztermékeket tartalmazza. A cég az Aisle-Mastert ajánlásra vásárolta meg, és nem csalódtak. Ezek a gépek külső és belső használatra is kiválóak, hiszen két állásban képesek dolgozni: tolóoszlopos vagy ellensúlyos gépként, ami remek megoldás például lepakolásnál vagy felrakodásnál.

A raktármunkák során a gép különösen előnyös, mert az Aisle-Master olyan szűk helyeken is gond nélkül használható, mint a kamion raktere. Ezért ebben az eseben alkalmazása lehetővé tette a kapacitás növelését. A folyosó szélessége 3,1 méter volt, hogy a tolóoszlopos targoncák is beférjenek, ezt lecsökkentették 1,9 méterre. Az alkatrész raktárban az 1,73 méteres folyosón az 1.5 tonnás elektromos, keskeny Aisle-Master könnyedén dolgozik. Mivel 1 tonna súlyt képes felemelni akár 6 méter magasra, így az euro raklapokat könnyedén továbbítja a bolt szintjére.

 

A Combi-CS is szuper értékelést kapott a technikus Carl Strout-tól, aki egy a kompakt gyalogkíséretű targoncakezelők közül. „Ez a legjobb gép, amivel valaha dolgoztam.” mondta. „A tréning egyszerű volt, a gép könnyen kezelhető. A látótér igen nagy, ez megkönnyíti az anyagmozgatást. Ez a gép többfunkciós is, más emelési munkákban is használtam már.”

Az 1000 kg teherbírású Combi-CS leváltja a hagyományos targoncákat. Ahogy Mike Oseland fogalmaz a Briggs Equipmenttől: „Ezek a gyalogkíséretű raklapfelrakó targoncák kiváló alternatívái a vezetőüléssel ellátott targoncáknak, mivel szűk folyosókon sokkal könnyebben manővereznek.” Majd hozzátette: ” A gyalogsebességgel történő munkavégzés sokkal egészségesebb és biztonságosabb, főleg olyan közegben, ahol a gépek közelében sok ember dolgozik. A szabadalmaztatott kormányrúd oly módon teszi biztonságosabbá a munkavégzést, hogy a gépkezelő egészen a targonca mellé állhat, így csökkentve az esetleges balesetek kockázatát.

 

Ha Ön is szívesen fejlesztené vállalkozását a Combilift innovatív targoncáival, tekintse meg kínálatunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Bejegyzésünk a forkliftaction.com cikke alapján készült.