Újabb díjjal jutalmazták a Combilift innovatív megoldását

Innovatív, kezelőbarát

Az új Aisle-Master-OP elektromos meghajtású, beállásos modell – amely ötvözi a keskenyfolyosós csuklós targonca és a kommissiózó targonca előnyeit – sokoldalú targonca raktározási feladatok terén.

 

A pályázatok elbírálási alapja az innováció, az ügyfelek számára kínált haszon és a műszaki kiválóság volt: ezeknek mind megfelelt az AME-OP targonca. Daniel Schilling IP kiadvány szerkesztője szerint a zsűrit és az olvasókat különösen lenyűgözték a következő jellemzők: átléphető kezelőfülke a kommissiózást meggyorsítandó, csupán 280 mm alacsony padlószinttel és a targonca üzemeltethetősége a keskeny, helytakarékosságot szolgáló, mindössze 1650 mm-es folyosókon.

 


"Büszkék vagyunk arra, hogy ez az innovatív termékünk egy nívós, német kiadvány elismerésében részesült. Az Egyesült Királyság és az USA mellett Németország az egyik legfontosabb és legsikeresebb piacunk, és büszkeséggel tölt el, hogy a Combilift az egyetlen, nem német cég valamennyi kategória nyertesei között. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki az AME-OP-re szavazott, és biztos vagyok abban, hogy ezzel nemcsak ennek a modellnek, hanem széleskörű anyagmozgatási megoldásaink értékesítése is megugrik ebben a régióban” – nyilatkozta Martin McVicar, a Combilift vezérigazgatója.

 

A bejegyzés a Transpack cikke alapján készült.