Újabb mérfőldkőhöz érkezett a Combilift

 

A Metroll-nak több ágazata van Ausztrália szerte. Az új Combilift Combi CB3000 gép a már meglévő 13 Combilift targoncából álló flotta következő tagja lesz, amely a cégben teljesít majd szolgálatot. A vállalat további 10 gépet rendelt. A skála igen széles, a 3 tonnás négyutas egységektől az igényeknek megfelelően 10 tonnás modellig terjed.A hatvanezredik darab Combilift Toowoom-ban dolgozik majd, és olyan tulajdonságokkal szerelték fel, mint például a 3050 mm-es villával rendelkező 4.9 méteres triplex oszlop. Ezzel könnyen és biztonságosan lehet mozgatni olyan hosszú és nehéz rakományokat, melyek a Metroll-nál mindennaposak.

 

Vic Joseph, a Metroll operációs menedzsere szerint: „Mint a legtöbb vállalkozás, mi is nagyon jelentősen növekedünk, ezért a tér kihasználtsága igen fontos tényezővé vált. Ezzel az egységgel sokkal hatékonyabban tudjuk kihasználni a rendelkezésre álló teret, miközben biztonságosan működik. A biztonság a legfontosabb. Ezzel a targoncával lehetőségünk nyílik a szűk területeken való munkára, így maximálisan kihasználhatjuk a rendelkezésre álló teret a gyárban.”


A Combilift vezérigazgatója és társalapítója, Martin McVicar elmondta: „Ez egy kiváó teljesítménye a Combilift-nek, részben azért, mert minden targonca, amit gyártunk, különleges, egyedi igényekre készül. Csak néhány olyan cég van, amely ilyen szinten gyárt egyedi igényekre szabott gépeket. A rendelések számát illetően az év első fele messze elmaradt a legjobbtól 23 éves történetünk során – nemcsak a Combi-CB, hanem az összes egység gyártásának tekintetében.

 

Chris Littlewood, a Combilift terülti vezetője hozzáfűzte: „A Combi-CB 3 tonnás modell a legnépszerűbb egység, Ausztráliában az eladott gépek összességének az 50%-át tette ki, ha a március 21-ig tartó időszakot nézzük. Ezért részben hálásak vagyunk, hogy ebben az országban az egyik ügyfelünk kapta meg ezt a mérföldkőnek számító gépet.”

 

A Metroll-lal való sikeres ausztráliai együttműködés után a Combilift a cég kaliforniai bázisára szállít majd. „Gyakran látjuk azt, hogy egy másik országból érkező ajánlás hatására ugyanazt az anyagmozgatási folyamatokat alkalmazzák a termékeinkkel.” mondta McVicar. „Szeretnénk gratulálni a Metroll-nak, hogy leszállíthattuk a hatvanezredik targoncánkat, és köszönjük nekik az évek óta tartó közös munkát.”

 

Az átadásról a videó itt tekinthető meg.

 

A bejegyzés a Combilift cikke alapján készült.