Bemutatkozunk

Vállalatunk, a TWS Kft, a targoncák szakkereskedelmi cége. Munkatársaink segítségével minden anyagmozgatási feladatra professzionális megoldásokat kínálunk.A targoncák rövid és hosszú futamidejű bérbeadása, az un. "TWS RENTAL flotta management" cégünk legfőbb tevékenységei közé tartozik.

Wéber Kálmán és Giczy Gyula tulajdonosok

A vállalatunk magyarországi márkaképviselete a DOOSAN, és COMBILIFT targoncáknak, ill. raktártechnikai gépeknek. Vállalatunkat nemzetközi szakmai díjjakkal több alkalommal is elismerték. Társaságunk talán a legrégibb hazai tulajdonban álló vállalkozás (alapítás éve 1990), melynek sikerült a külföldi befektetők mellett a csúcson maradni és a magyar kisvállalkozásoktól a multinacionális óriásokig kiszolgálni az anyagmozgatási igényeket. A vállalat tulajdonosi struktúrája stabil, a tulajdonosok maguk is részt vesznek a vállalat irányításában. Kiemelten fontos küldetésnek tartjuk, hogy a vállalati eredményeket hazai befektetésekre fordítva a magyarországi gazdasági prosperitást szolgáljuk.A vállalat üzleti kultúráját a transzparens vállalat irányítás, a hazai gazdasági prosperitás iránti elhívatottság és a tulajdonosi felelősség vállalás jellemzi. A TWS Kft központja 1800 m2 alapterületen helyezkedik el, ebből 450 m2 a műhely felület, 200 m2 alkatrészraktár, 300 m2 targonca tároló, 300 m2 irodaépületben végezzük a napi munkánkat. Telephelyünkön mindazon infrastruktúra a rendelkezésünkre áll, ami a magas műszaki színvonalú szolgáltatás biztosításához elengedhetetlen.

A vállalat központja

A Kft. 46 fős létszámából 25 fő végzi a szervizzel, javítással kapcsolatos feladatokat. A TWS Kft állandó személyi állománnyal dolgozik, munkatársaink nagy része a TWS Kft alapítása óta itt dolgozik, szerelőink birtokában vannak a szükséges szakmai ismereteknek, rutinnak. A vállaltnál sok év szakmai tapasztalattal bíró, diplomás mérnökök, nyelveket beszélő, felsőfokú képesítésű, professzionális vezetők dolgoznak. A TWS Kft szervize 21 db műhely gépkocsival rendelkezik, melyek a szükséges célszerszámokkal, és a javításokhoz szükséges alkatrészekkel vannak felszerelve. Az alábbi szervizpontokról keressük fel partnereinket: Nyíregyháza, Kiskunhalas, Pécs, Nagyvázsony, Mór, Oroszlány, Dunaújváros, Győr. Budapesten 6 db műhely gépkocsi, továbbá szerződéses műhelyeink útján Békés, Törökszentmiklós és Marcali térsége. Győrben regionális szerviz központot hoztunk létre, ahol 5 szerelő, 3 db műhely gépkocsival végzi el karbantartási, javítási feladatait környező partnereinknél. A TWS Kft szerviz diszpécsere a nap 24 órájában telefonon és/vagy online fogadja a szerviz igényeket.