Targonca alkatrész

TARGONCA ALKATRÉSZ ÉRTÉKESÍTÉS

A Doosan targoncák folyamatos műszaki fejlesztés eredményeként nyerték el ergonomikus, ugyanakkor robosztus felépítésüket, dinamikus menettulajdonságaikat, megbízható működésüket.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy még a gondos üzemeltetés, folyamatos karbantartás mellett is időnként szükségessé válik a targonca alkatrész cserés javítások elvégzése.

A legdrágább targonca az üzemképtelen, nem működő targonca.

Az állásidő csökkentése és a kijavítás költségeinek mérséklése közös érdeke mind a vevőnek, mind az eladónak. A targonca alkatrészek cseréjével ez költséghatékonyan és gyorsan megvalósítható.

 

Targonca alkatrész raktárunk

Targonca alkatrész raktárunk 200 m2 alapterületű, a raktári készlet 150-160 millió Ft értékű.

Partnereink alkatrész vásárlási igényét központi raktárunkból azonnal, vagy csomagküldő szolgálat igénybevételével biztosítjuk.

Amennyiben a keresett targonca alkatrész nem áll rendelkezésünkre, úgy a Doosan Belgiumban található központjából rendeljük meg azt.

Készletfeltöltés esetén 3 munkanapon belül, sürgős esetben, légipostával 24 órán belül megérkezik a megrendelt alkatrész.

Készséggel segítenünk a szükséges alkatrészek kiválasztásában azon partnereink számára, akik saját maguk szeretnék karbantartani, megjavítani targoncájukat

Keressék jól felkészült munkatársainkat, akik gyorsan, pontosan elvégzik ezt a munkát.

 

Jámbor Zsolt
raktáros
Telefon:+36 30 525 5469
e-mail: jambor.zsolt@tws.hu

 

Mire van ehhez szükségünk:

Amennyiben Ön a targonca emelőoszlopához, villakocsijához kíván alkatrészt vásárolni, minden esetben meg kell adni az emelőoszlop cikkszámát ( pl. A 586 002)

(Ez a szám az emelőoszlop bal oldalára van beütve.)

A TWS Kft által forgalmazott összes alkatrész a Doosan Infracore LTD által minősített, bevizsgált, megbízható, ezért tartós üzemeltetést garantál Önnek, kedvező ár-érték arány mellett.

Tegye még ma próbára szállítási készségünket, szakértelmünket.