Targonca szerviz

A TWS Kft targonca szervizének bemutatása

A TWS Kft Szervizközpontja 1047. Budapest Tinódi u. 5-7 alatt található. Újpesten vagyunk a Külső Váci út mellett az Árpád út és a Megyeri út közötti területen.

A TWS Kft központja 1800 m2 alapterületen helyezkedik el, ebből 450m2 a műhely felület, 200 m2 alkatrészraktár , 300 m2 targonca tároló, 300 m2 irodaépületben végezzük a napi munkánkat.

Targonca javítás professzionálisan

Telephelyünkön mindazon infrastruktúra a rendelkezésünkre áll, ami a magas műszaki színvonalú szolgáltatás biztosításához elengedhetetlen. Műhelycsarnokunk daruzott, sűrített levegő hálózattal felszerelt. Rendelkezünk a targonca javításhoz szükséges szerszámokkal, diagnosztikai és mérőberendezésekkel.

 

A targonca szerviz

A Kft. 36 fős létszámából 25 fő végzi a targonca javítással, szervizeléssel kapcsolatos feladatokat.

A TWS Kft targonca szervizének személyzete stabil, munkatársaink nagy része a TWS Kft alapítása óta itt dolgozik. Birtokában vannak a szükséges szakmai ismereteknek, rutinnak és kellő típus ismerettel rendelkeznek.

A forgalmazott Doosan és ATLET típusú targoncák karbantartása, javítása mellett elvégezzük más targonca gyártók termékeinek szerviz munkáit, alkatrész ellátását.

Elvégezzük továbbá az emelőgépek MSZ 16225 szabvány által előírt időszakos vizsgálatait is, minden targonca típusra.

A TWS Kft által a forgalmazott termékek és a szerviz szolgáltatás is ISO szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

A targonca szerviz szolgáltatás MSZ EN ISO 9001:2001 szerint tanúsított, melynek újbóli auditálása 2016.15.23-án történt meg.

A TWS Kft nagy tapasztalattal rendelkezik a Full Szervizes Targonca Üzemeltetés terén is.

A Full szerviz konstrukció lényege az, hogy az igénybevétellel arányos üzemóránkénti szerviz díj megfizetése mellett elvégezzük az Önök targoncáinak javítási, karbantartási feladatait, továbbá az emelőgépekre az emelőgép biztonsági szabvány által kötelezően előírt időszakos vizsgálatokat a kapcsolódó feladataival együtt.

Természetesen ez a szolgáltatás tartalmazza a javítással, karbantartással kapcsolatos összes feladat anyag költségét, munkadíját, a kiszállási költségekkel együtt, beleértve a meghibásodás esetén díjmentesen rendelkezésre bocsátott cseretargonca összes költségét.

TWS Targonca Szerviz: emelőgép és targonca javítás magas színvonalon.