Új targonca

Teherbírás: Min: 2000 Kg
Max: 12 000 Kg
Emelési magasság: Min: 2500 cm
Max: 7500 cm

Minőségi új targoncák – árak ajánlatkérésre

Kültéri és beltéri, elektromos, gázüzemű, valamint dízel targoncák nagy választékban. Különböző teherbírással és emelési magassággal rendelkező, kitűnő manőverezési képességekkel bíró, minőségi targoncák hosszú távra, nagy igénybevételre tervezve. Az építő- és élelmiszeriparban, a faiparban, a mezőgazdaságban, de hulladéklerakóknál egyaránt nagy hasznát veheti ezeknek a minden körülmény között megbízhatóan működő márkás targoncáknak. Ha a Doosan vagy Combilift új targonca ára érdekli, kérje ajánlatunkat a választott gépekre!

Dízel, gázüzemű és elektromos új targoncák

Raktári és gyártási területen könnyedén optimalizálhatja az anyagmozgatást és a munkafolyamatokat, ha befektet egy vagy akár több minőségi, új targoncába. Árak tekintetében ezek a haszongépek rendkívül széles skálán mozognak, ezért javasoljuk, hogy megrendelésére szabott árajánlatért vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot! Az általunk forgalmazott gépeknek lendületességükben sincs párjuk; az 1,6 és 3,5 tonna közötti, nagy teherbírású targoncák könnyedén elboldogulnak még a túlméretes rakományokkal is.

Hogyan válassza ki a megfelelő targoncát?

Ameddig a dízel üzemű targoncák csakis kültéren használhatóak (mert jelentős mennyiségű károsanyagot bocsájtanak ki működés közben), addig egyes gázüzemű targoncák már beltéren is alkalmazhatóak, mert megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A gázüzemű targoncák cseppfolyósított (LPG) gázzal vagy földgázzal működnek, ezért jóval alacsonyabb a károsanyag kibocsájtásuk. Az elektromos targoncák pedig könnyű kezelhetőségük és környezetbarát mivoltuk miatt méltán nyerik el időről időre a felhasználók bizalmát.