Új targonca

Teherbírás: Min: 2000 Kg
Max: 12 000 Kg
Emelési magasság: Min: 2500 cm
Max: 7500 cm

Kategória:

Combilift gyalogkíséretű targonca

Minőségi gyalogkíséretű targoncák

Ha anyagmozgatásról van szó, a targonca nélkülözhetetlen eszköz a raktárakban és különféle üzemekben, csarnokokban. A beltéri használatra tervezett Combilift gyalogkíséretű targoncáink rendkívül hatékony, biztonságos és gazdaságos eszközök úgy a rakodás, mint a szállítás és az emelés terén. Szűk helyen is kényelmesen és egyszerűen kezelhetők, és mivel elektromosak, az üzemeltetésük csendes és környezetbarát. Ismerje meg elérhető modelljeinket!

Elektromos gyalogkíséretű targoncák széles választéka

Szakkereskedelmi vállalkozásunk kínálatában a Combilift gyalogkíséretű targoncák többféle méretben és teljesítménnyel érhetők el. Egyes modelleknek inkább a teherbírása, míg más modelleknek az emelési magassága a kiemelkedő, így minden helyszínre megtalálható nálunk a tökéletes targonca. Ezek a beltéri használatra gyártott eszközök rendkívül biztonságosan használhatók, ami természetesen minden targonca esetében alapkövetelmény, de az elektromos változat esetében a tiszta üzemelés tovább fokozza a biztonságot.

A kezelő pozíciója szerint három csoportba sorolhatók a targoncák, ezek közül a gyalogkíséretű az egyik legnépszerűbb, hiszen tökéletes munkaeszköz a kis- és közepes méretű raktárakban, szűk, kis mozgásteret adó folyosókon. Az elektromos üzemeltetés is több előnnyel jár: egy villanymotoros targonca halk, így nem zavaró; nem szennyezi a levegőt, és károsanyag-kibocsátás híján kimondottan biztonságos a zárt térben; gyorsan reagál, így a munkavégzés is gyors és biztonságos vele. Igaz, hogy az akkumulátorok teljes feltöltése hosszabb időt, rendszerint 6-8 órát vesz igénybe, de optimális ütemezéssel ez egyáltalán nem jelent gondot.

Ha beltéri árumozgatáshoz keres ideális berendezést, akkor válasszon gyalogkíséretű targoncáink közül. A Combilift megbízható, innovatív modelljei hosszú távra jelentenek tökéletes megoldást – vegye fel velünk a kapcsolatot!