Új targonca

Teherbírás: Min: 2000 Kg
Max: 12 000 Kg
Emelési magasság: Min: 2500 cm
Max: 7500 cm

Kategória:

Doosan elektromos homlokvillás targonca

Elektromos targoncák nagy választéka

A Doosan homlokvillás elektromos targoncák használatával a lehető legegyszerűbbé és leghatékonyabbá válik az árumozgatás. Három- és négykerekes változataik egyaránt elérhetők kínálatunkban, a különböző modellek teherbírása 1250-től egészen 5000 kilogrammig terjed. Az emelési magasság is változó, 3000 és 8250 mm között mozog. Az egyszerűen kezelhető Doosan elektromos targoncákat úgy tervezték, hogy képzett kezelője maximális biztonság mellett irányíthassa az eszközt. Ismerje meg az általunk forgalmazott modelleket!

Az elektromos targonca előnyei

A belsőégésű motorral hajtott targoncákkal ellentétben az elektromos üzemeltetésűek javára több előny is írható. Ezek az elsősorban raktárakban használatos berendezések nem bocsátanak ki káros anyagot, így rendkívül biztonságosak, a csendes működés pedig kellemesebbé teszi a munkakörnyezetet és a munkavégzést. Mindezen tulajdonságok csak tovább fokozzák az egyszerű kezelhetőségből és hatékony üzemeltetésből fakadó előnyöket.

Az általunk forgalmazott Doosan elektromos targoncák homlokvillásak, ami azt jelenti, hogy a villa elhelyezkedése megegyezik a menetiránnyal, nem oldalt helyezkedik el. A márkára jellemző nagy teljesítmény és az okosan kialakított kezelőtér maximális hatékonyságot és biztonságot garantál az árumozgatás során. Egyes modellek csak beltéri használatra készültek, de bel- és kültéri használatra egyaránt alkalmas eszközök is megtalálhatók kínálatunkban.

A Doosan elektromos targoncákat megbízhatóság, hosszú élettartam jellemzi, az akkumulátorok is jól bírják a masszív használatot. Noha a beszerzési áruk általában magasabb, mint a benzines vagy dízeles társaiké, az üzemeltetési költségük alacsonyabb, így hosszú távon mindenképp az elektromos targonca a jobb döntés a kiadások tekintetében.

Ismerje meg az egyes modellek jellemzőit, és döntsön igényei szerint – lépjen velünk kapcsolatba!